Måndag

Idag är det måndag igen och alltså lektion på ridskolan. 
Tog vanliga bussen till stallet, alltså bussen som går 16.27 från oss och 16.55 från stan. 
På bussen satt vi med Elise och pratade mest bara strunt. Kom fram till stallet ca 17.15 då kollade vi på listan som vanligt och jag blev väldigt chockad. 
Det stog att jag skulle ha privat, min första tanke va; har jag missat att jag skulle ha junior? 
Detta tänkte jag då i en micro dels sekund innan jag läste vidare och såg att det var mimmis ponny jag skulle ha. 

Så jag gick och hälsade på henne och sedan gick jag och bytte om. Sedan satt jag och Sabina och pratade en stund innan jag ca halv började fixa med Celliona. 
När hon va sadlad och o fixad med allt utom tränset gick jag och fixade mig. Sedan tränade jag henne och gick in. 

Vi började med att värma upp självständigt i alla gångarter. Hon va väldigt pigg och lite halvstark redan från början. Men lyssnade ganska bra och formade sig fint. 
När vi värmt upp lite själv körde vi lite gemensamt också. Då galopperade vi mkt på volt och jobbade med lite baken in, förberedande bakdelsvändning. 
Hon blev tillslut efter mkt tjafs, med luftsprång o byten lite här o var väldigt fin i galoppen. Sedan började vi med baken in på långsidorna. Det gick väldigt bra och hon var fin, dock sjukt stark och lite springig stundtals. Sedan flyttade vi lite skänkelvikning på diagonalen. Det gick superbra och hon blev superfin!! Sen gjorde vi det i galoppen också, vilket gick sådär men tillslut gick det bra även där. 
I slutet var hon riktigt fin i både traven och galoppen och i traven vag hon till och med riktigt lugn och vilade jättebra på steget. 

När vi slutat var hon lite svettig för hon tyckte de va svårt och jobbigt, precis som jag. 
Fyfan vilken svår ponny!
Men jag är så glad att Mimmi lät mig rida henne idag! 
Det var väldigt kul och lärorikt!



Fina Celliona😻

Kramis❤️
Visa fler inlägg