Träningar

Ja, men då vankas det programträning om en vecka och Pay and Jump om 2. Detta ska bli så spännande och så kul!
Jag kommer att rda Liv på båda två. 
På programträningen kommer jag att rida LC:1 vilket ag hoppas kommer att gå bra. 
Senast jag red LC:1 med henne så red jag på 63,51% och 171,5 poäng. Detta är då inte ett jättebra resultat men med tanke på hur missnöjd jag var så måste jag ju ändå vara nöjd. Sen var det ju även våran dressyrdebut också så därför känns det som ett ännu bättre resultat. Men denna gången satsar jag liiite högre. Denna gången vill jag nå minst 64% 
Vilket egentligen inte borde vara såå svårt, då jag gjorde så många missar sist. Så om allt går som jag vill så kommer vi att få bättre %!
 
Sist så taktade hon, och började trava i skritten, hon tog liite galopp i ökade traven, va jättesnabb i galoppen och allmänt springig. Det enda som enligt dommaren (och mig) var perfekt var halten för den va skit bra!
Men nu kan det egentligen bara bli bättre. Våra senaste lektioner har varit sjukt bra och hon har varit jättefin!
Är dock kluven på om sporrar kommer att hjälpa eller förstöra...finns viss risk att dom gör att hon blir för snabb..men vi får se!
 
Hoppningen då!
Jag kommer denna gången bara att hoppa 1 70. Skulle vilja prova 80cm men med tanke på att vi är tre som ska rida och hon lär bli trött vill jag inte chansa. 
Våra senaste hoppträningar (inte bara lektionerna utan riktiga träningar) har varit jättebra och vi har kommit upp i höjd utan att tveka eller riva. Det känns väldigt bra!
Senast jag hoppade henne fick jag 2 stopp och det var pga riktigt taskig väg och ett stort jävla missförstånd...
Jag hoppade först ett litet plutte hinder på 50 och sen kom en hög oxer på 85, detta var då i en liten kombination och hon var inte beredd så där kom ett stopp. 
Det andra kom när vi skulle hoppa en linje. Då var det först ett 70 hinder och sen skulle vi till höger och galoppera 5 galoppsprång och hoppa igen...och då kom jag för långt ut på sidan så hon trodde inte att vi skulle hoppa och sprang på sidan. Bara taskigt av mig på båda två så lägger INGENTING på att hon skulle kunnat fjanta sig. I övrigt har vi inte stoppat sedan februari så detta känns härligt och kul!
 
Längtar verkligen<3
 
Kramis<3
 
Visa fler inlägg