Helgens starter

Igår tävlade jag ju dressyr med Sunny. Jag startade en LC:1 alltså inte en så jätte komplicerad klass. 
Framridningen var totalt perfekt! Helt underbar var hon, framåt och i en riktigt fin form. Det var såå roligt att rida igår alltså gaaahhh!
Sen när vi skulle in på banan segade hon ihop totalt och ville inte alls gå fram eller jobba rätt. Så där fick jag driva så jag var helt slut efter den starten. Men slutade ändå på 63,70% vilket innebar en andra plats! Sen efter hennes andra start som var med en annan ryttare så började hon halta pga av ett skav hon hade på magen. Vilket innebar att när jag skulle in på prisutdelning så kunde jag ju inte rida henne...så då fick jag låna Magic istället. 
 
Idag har jag startat en LD med Junior, vilket gick jättebra!! Han var lite trött i början men sen taggade han igång och blev väldigt (!!) pigg och taggad. Vilket var kul!
På framhoppningen skötte han sig bra. Ett stopp men annars gick allt jättebra! Inne på banan gick det jättebra! Grunden gick superbra, tvekade lite på 2:an men då sa jag åt honom och han hoppade perfekt. Omhoppningen gick också jättebra! Han var supertaggad och väldigt pigg, vilket resulterade i vinst :D 
 
Så bra debuter som jag haft tillsammans med dessa underbara hästar i helgen kommer jag nog aldrig att få igen!
En andra och en första placering, underbara hästar och en jätterolig helg har jag haft!!
 
Summeringen av detta blir: PERFEKT!!!
 
Alltså gud vad lycklig jag är, hörs sen. 
 
Kramis<3
Visa fler inlägg